Readerror on h264 videos at ~1 GB (Bug #455)


Added by Benjamin Mueller over 6 years ago. Updated almost 2 years ago.


Status:Cancelled Start date:
Priority:Low Due date:
Assignee:- % Done:

0%

Category:highgui-video
Target version:Next Hackathon
Affected version:pre 2.4 (deprecated) Operating System:Any
Difficulty: HW Platform:Any
Pull request:

Description

I tried to run thru a h.264 videofile using cvSetCaptureProperty with CV_CAP_PROP_POS_FRAMES or CV_CAP_PROP_POS_AVI_RATIO but as soon as I try to access a position near or above 1 GB cvGrabFrame returns 0.

Tested with OpenCV version 2.1.0 and svn revision 3314
compilied with tdm gcc 4.5.0 (32-bit) under Windows 7 x64


History

Updated by Alexander Shishkov about 5 years ago

  • Description changed from I tried to run thru a h.264 videofile using cvSetCaptureProperty with CV_CAP_... to I tried to run thru a h.264 videofile using cvSetCaptureProperty with CV_CAP_... More

Updated by Alexander Shishkov about 5 years ago

  • Target version deleted ()

Updated by Alexander Shishkov almost 5 years ago

  • Target version deleted ()

Updated by Andrey Kamaev over 4 years ago

  • Category changed from highgui-images to highgui-video

Updated by Vadim Pisarevsky over 4 years ago

probably, it's now solved; need to check it

  • Target version deleted ()

Updated by Kirill Kornyakov over 4 years ago

  • Target version set to Next Hackathon

Updated by Vadim Pisarevsky almost 2 years ago

probably, not valid anymore; reopen if still valid

  • Status changed from Open to Cancelled
  • HW Platform set to Any
  • Operating System set to Any
  • Affected version set to pre 2.4 (deprecated)

Also available in: Atom PDF